Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Bouw je droomhuis

In de workshop van Mannie Krak bouw je mee aan een maquette van een eigen verzonnen stad. Met verzameld afval (je mag zelf ook meenemen) ga je in deze workshop bouwen aan bijvoorbeeld je eigen droomhuis. Deze workshop is voor kinderen van alle leeftijden.

Almere is een nieuwe stad, waar nog steeds nieuwe wijken ontstaan. Veel wijken zijn echt speciaal “BouwRai wijken”: Muziekwijk, (Vrouwvriendelijk wonen in de jaren negentig) in Filmwijk (“Grensverleggend Bouwen”, met cirkelvormige straten) en Eilandenbuurt (“Gewild Wonen”, bewoners mochten helemaal zelf beslissen over de indeling) maar ook Regenboogbuurt met hun eigen kleuren en nu ook het nieuwe duurzame Oosterwold. En ook bouwen met afval materiaal gebeurt staat vaker. Muren van stro, isolatie van oude spijkerbroeken, ramen van flessen. En natuurlijk mag je je eigen gebouw ook mee naar huis.

- Kinderfeestjes en BSO's kunnen voor het meedoen aan deze activiteit contact opnemen via info@stadennatuur.nl of 036-5475050. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.

- Ouders begeleiden hun eigen kinderen tijdens activiteiten in Het Klokhuis.Bouw je droomhuis met gerecyclede materialen
Het Klokhuis
01-09-2019
13:00
16:00
€ 2,00

* Verplichte velden