Appelplukmiddag

  • vr 23 september
  • Appelplukmiddag 14.00-14.30
  • Appelplukmiddag 14.30-15.00
  • Appelplukmiddag 15.00-15.30 Geen tickets meer beschikbaar
  • Appelplukmiddag 15.30-16.00 Nog 3 tickets beschikbaar
More options available
De Kemphaan

Over de activiteit

De appelbomen op de Kemphaan hangen vol met de heerlijkste vruchten. Heb je ook wel zin in een paar van die lekkere appeltjes? Kom dan snel langs en pluk zelf een zak vol!  


Gezinnen met kinderen zijn deze middag van harte welkom om te komen plukken. Voor € 2,50 krijg je van ons een zak die je kunt vullen met verse appels. Ook hebben we een handige plukstokken klaarliggen. Zo kun je zelfs appeltjes grijpen die heel hoog in de boom hangen (per gezin is 1 plukstok beschikbaar). Je hebt ongeveer een half uur de tijd om de appels te plukken. Ook is er een perenboom waar heerlijke peren aan hangen waar je stoofperen mee kunt maken. Hier mag je ook plukken.


Appeltaart, appelmoes, appelbollen, of gewoon lekker uit het vuistje… Weet jij al wat je allemaal met jouw zelfgeplukte appels gaat doen? In de boomgaard staan verschillende soorten appelbomen, dus je kunt er alle kanten mee op.

Dit is een echte gezinsactiviteit. Kinderen hebben hulp nodig van de ouders om de appels te plukken. je betaalt per gezin €2,50. Reserveer een tijdslot om zeker te zijn van een plekje.

Locatie

Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere
Openingstijden
Werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.