Afscheidsfeest

  • zo 18 december

Over de activiteit

Op zondag 18 december organiseert Stad & Natuur de laatste activiteit. We bedanken onze vrijwilligers Paul en Roel die trouw elke zondag in het Klokhuis te vinden waren om alle bewoners van Almere Poort te ontvangen met een kopje koffie en een glimlach. Er is vanaf 13 uur een laatste activiteit voor kinderen met wat lekkers. Om 15 uur vindt er gezamenlijk met medewerkers, vrijwilligers en bezoekers van Stad & Natuur een proost moment plaats op de afgelopen 8 jaren in het Klokhuis. Kom je ook?

Stad & Natuur stopt in het Klokhuis

Stad & Natuur heeft besloten haar programmering bij het Klokhuis te stoppen vanaf 19 december 2022. Het Klokhuis vervult een belangrijke buurtfunctie in Almere Poort, Poortenaren komen er samen en ontmoeten elkaar daar. Het gebouw is voor Stad & Natuur niet geschikt voor het ontvangen van schoolklassen voor lessen rond de thema’s natuur en techniek, één van de belangrijke pijlers van Stad & Natuur. Daarom heeft Stad & Natuur besloten zich terug te trekken uit de roze taart in Almere Poort.  

Het Klokhuis is vanaf januari 2022 in het beheer van de gemeente Almere. Stad & Natuur kun je in 2023 in Almere Poort nog vinden met een uitdagende programmering op het Almeerderstrand. 

Locatie

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Openingstijden
Contact