Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Rolling Nature Kemphaan

Op zondag 8 september organiseert Stad & Natuur de derde keer ‘Festival Rolling Nature’ op Stadslandgoed De Kemphaan. Het thema is deze keer 'Van Almeerse bodem'. 

Festival Rolling Nature De Kemphaan is een initiatief van Stad & Natuur Almere. Het natuur- en cultuurfestival is bestemd voor iedereen – van 0 tot 100 - met een groen hart en een frisse neus. Op 8 september van 12-16 uur voel en beleef je de veelzijdigheid van Stadslandgoed De Kemphaan! De toegang en veel activiteiten zijn gratis, voor specifieke activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd van 1 of 2 strippen. De strippenkaart van Stad & Natuur is deze dag te koop, je koopt 5 strippen voor € 6,00. Losse strippen kosten € 1,50. 

Veelzijdige activiteiten

Festival Rolling Nature De Kemphaan is gebaseerd op de populaire Foodtruck Festivals, maar dit keer is het belangrijkste ingredient niet food, maar de natuur. Als bezoeker kun je aan de slag met diverse zeer uiteenlopende activiteiten. Zo kun je aan de slag bij de trucks/bussen van Oerz, de Stad en Natuurbus en de Kunstbus. Ook zijn diverse natuurorganisaties uit Almere aanwezig, natuurlijk Stad & Natuur, maar ook het IVN Almere en Staatsbosbeheer. Op cultureel gebied hebben we De Koning van de Speeltuin met een heuse Bellenblaasfiets, waarmee jij de mooiste en grootste bellen produceert. Of fiets op de spinning Sofa, terwijl iemand anders uitrust op de bank! Ook kun je meedoen met Fiets je schilderij, al fietsend stuur je de kwasten aan op het witte doek. Verder zijn er verschillende informatie-, educatie- en doe-stands.

Festival Rolling Nature is een jaarlijks terugkerend natuurevenement, op de Kemphaan vindt het plaats rondom Stad & Natuur, Kemphaanstraat 1. In het voorjaar is er ook een editie aan de Almeerse kant van de Oostvaardersplassen. 

 Kom op zondag 8 september naar Rolling Nature op de Kemphaan!
De Kemphaan
08-09-2019
12:00
16:00