Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Rondleiding met de zingende gids

Een onvergetelijke rondleiding door Het Klokhuis met de zingende gids: Singer/songwriter Daniël van der Zee. Deze unieke rondleiding is leuk voor jong en oud. De zingende gids neemt je mee langs alle mooie plekken van Het Klokhuis en natuurlijk mag jij meezingen met het refrein!

Welkom in Het Klokhuis
Veeg je voeten in Het Klokhuis
Doe alsof je thuis bent in Het Klokhuis
Luister naar de gids van Het Klokhuis

De rondleidingen zijn leuk voor jong en oud en worden vandaag gegeven tijdens de woonexpeditie van Almere! Voor de kinderen is er na de rondleiding nog een leuke speurtocht. Reservering en betaling voor zowel kinderen als volwassenen. Kosten: 2 strippen van de nieuwe strippenkaart van Stad & Natuur (€ 5,00 voor 5 strippen of € 3,00 voor een los toegankskaartje). Online betaal je dezelfde prijs als je zou betalen wanneer je met de strippenkaart betaalt, dus €2,00 per kaartje. 

Tijdens de Klokhuis-activiteiten begeleiden de ouders hun eigen kinderen en moeten aanwezig zijn tijdens de rondleiding. De rondleiding en de speurtocht duren bij elkaar ongeveer 1 uur. De rondleidingen starten om 13.00 en 14.00 uur. Vol=Vol.

Wilt u met meer dan 5 mensen komen? Stuur dan een mail naar winkel@stadennatuur.nl. Een onvergetelijke rondleiding door Het Klokhuis met de zingende gids tijdens de woonexpeditie.
Het Klokhuis De Stad en Natuur bus
01-10-2016
13:00
15:00
€ 2,00

* Verplichte velden