Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Herfstconcert

Uniek gitaarconcert met uitzicht op de Oostvaardersplassen. Onder het genot van een heerlijk drie gangen diner zie je het seizoen aan je voorbij trekken. Reserveren via info@gasterijdeoostvaarders.nl. Het herfstconcert wordt verzorgd door Benjamin Verdery.

“...inventive...an iconoclastic player...achingly beautiful introduction”, zo beschrijft de New York Times het spel van deze Amerikaanse topgitarist. Bekend om zijn ‘out of the box’ concerten waarin hij de grens tussen klassieke en populaire muziek weet te vervagen, speelt Benjamin Verdery deze avond een prachtig programma: van het adembenemend mooie Adagio van Mozart tot Prince en eigen composities.
www.youtube.com/watch?v=0UyqhoDa_hw
www.youtube.com/watch?v=3vyMDmhMIxA

www.benjaminverdery.com

Over Gitaarsalon de Oostvaarders

Voor het derde jaar presenteren Z.o.o guitar duo i.s.m. Gasterij de Oostvaarders en Stichting Stad & Natuur Almere deze unieke concertserie, waarin elk kwartaal de seizoensovergangen gevierd worden met een sfeervol gitaar recital in combinatie met een heerlijk 3-gangen menu dat daarop aansluit. Een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring: proef de smaak van de natuur in de intieme setting van Gasterij de Oostvaarders, met uitzicht over de prachtige Oostvaardersplassen.

Aanvang 18.00 uur, einde rond 22.30 uur.

De kosten bedragen € 49,50 exclusief dranken. Reserveringen voor één of meerdere avonden kunt u doen door een mail te sturen naar info@gasterijoostvaarders.nl

Winterconcert: 17 december 2016
Lenteconcert: 25 maart 2017
Zomerconcert: 10 juni 2017

Voor hen die alle vier de avonden reserveren is er aan het einde van het seizoen een speciale verrassing....

Gasterij de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ Almere

Kijk voor het menu en meer info op www.gasterijoostvaarders.nl of www.stadennatuur.nl/de-oostvaarders.nl
Vind ons op facebook www.facebook.com/gitaarsalonoostvaardersUniek gitaarconcert met heerlijk diner
De Oostvaarders
01-10-2016
18:30
22:30